Seejärel hääletab linnavolikogu järgmisel nädalal selle ratifitseerimise poolt.

 

Seejärel hääletab linnavolikogu järgmisel nädalal selle ratifitseerimise poolt.

Teised Vonsist lahkunud ostjad ütlesid, et jaemüüjal polnud ikka veel tualettpaberit ja mune.

See on uus normaalsus kohalikele elanikele, kes püüavad navigeerida kasvavate rahvaterviseprobleemide tagajärgedest, kuna linnad võtavad ettevaatusabinõusid piirkonna kõrgema riskiga elanikkonna kaitsmiseks. Päev varem kutsus Palm Springs üles sulgema kõik ebaolulised ettevõtted.

Koroonaviiruse värskendus: Palm Springsi ettevõtted jäävad varjupaiga ajal avatuks

Erakorraline korraldus kehtib 2. aprillini. Volikogu vaatab sel ajal olukorra üle ja pikendab korraldust vastavalt vajadusele.

Tellimusest on välja jäetud 21 olulise ettevõtte loetelu, mis hõlmavad tervishoiutoiminguid; toidupoed, sertifitseeritud talupidajate turud ja toidupangad; ettevõtted, mis pakuvad madalama sissetulekuga inimestele toitu, peavarju ja sotsiaalteenuseid; ajalehed, televisioon, raadio ja muud meediateenused; bensiinijaamad ning autovarustus- ja remonditöökojad; pangad; riistvara kauplustes ja muude teenuste hulgas.

Restoranid ei saa enam einestavaid kliente teenindada, kuigi kaasavõtmine ja kohaletoimetamine võivad jätkuda.

Ära lase liigesevalul röövida endalt elurõõme. Astuge esimene samm leevenduse poole meie lisaga, mis on saadaval aadressil https://hondrostrong-website.com/et/ .

Palm Springsi õhutrammitee jätkab koronaviirusega seotud ebakindluse tõttu ajutist sulgemist vähemalt 30. aprillini.

Tramway peadirektori Nancy Nicholsi sõnul "väljendame veel kord oma külastajatele sügavat kahetsust ja hindame nende mõistmist."

Desert Hot Springs kuulutas välja eriolukorra

Desert Hot Springsi linnavolikogu kuulutas kolmapäeval erakorralisel koosolekul välja eriolukorra. Korraldus tugevdab Riverside’i maakonna soovitust, et ühes kohas, näiteks restoranides või kirikutes, ei koguneks rohkem kui 10 inimest, ütles Desert Hot Springsi linnapea Scott Matas.

"Me ei taha paanikat tekitada," lisas ta. "Järgime oma elanike turvalisuse tagamiseks maakonna juhiseid."

Matas ütles, et linnavolikogu ei ole soovitanud, et linna piires olevad restoranid töötaksid ainult kaasavõetuna, ega andnud välja piiravama varjupaiga kohta nõuandeid, nagu tegid teisipäeval Palm Springsi juhid. Sellegipoolest peavad Matase sõnul restoranid olema tähelepanelikud ja igale söögikohale, mis oma mahutavust ei piira, tehakse viide.

Desert Hot Springsi politseiülem Jim Henson ütles, et eesmärk ei olnud olla karistav, vaid tagada, et kõik oleksid kaitstud. Selleks annavad politseinikud ja linna koodeksi järgimise töötajad esmalt hoiatusi ja vajadusel viiteid.

Henson ütles, et tema osakond ei ole näinud ebatavalist koroonaviirusega seotud kõnede hulka ega rohkemate äritegevuse sulgemisega seotud kuritegusid. Ta ütles, et tema prioriteet on tagada, et ametnikud oleksid terved, et osakonna personal püsiks eriolukorra ajal normaalne.

"Kutsume inimesi üles kuritegudest võimalikult kaugelt teatama," ütles Henson. "Oleme keskendunud kuritegudele ja lükkame haiguskõned tuletõrjesse edasi."

La Quinta sulgeb raekoja

La Quinta raekoda suleti kolmapäeval kuni edasise teatamiseni pärast seda, kui keegi, kellel oli planeerimisosakonnas kohtumine, tuli nähtavalt haigeks, kuigi ustele olid pandud sildid, mis palusid kõigil, kes tunnevad end halvasti, eemale jääda.

Read Aslo  Hraje věk při uzdravování z respiračních onemocnění nějaký faktor?

Sulgemise andis linnajuht Jon McMillen mitte 24 tundi pärast seda, kui linnavolikogu kuulutas teisipäeval välja eriolukorra, kuid võimaldas linnahallil avatuks jääda.

"Meil olid väljas selgelt välja pandud sildid, et kui olete haige, kasutage telefoni või meiliteenuseid," ütles McMillen.

"Ta ignoreeris neid märke ja ütles, et tal on kohtumine kokku lepitud ja me palusime tal lahkuda ja keeldusime talle teenusest," ütles McMillen.

Töötajate ja kogukonna turvalisuse huvides tuleb kõik raekojaga seotud asjad nüüd ajada veebis linna veebisaidi kaudu.

Cathedral City, Coachella lähedal linna hooned

Nii Coachella kui ka Cathedral City sulgesid kolmapäeval avalikkusele kõik linnahooned, et vältida koroonaviiruse levikut kogukonnas. Kuigi mõlemas linnas on hooned suletud, pääseb paljudele teenustele siiski ligi interneti või telefoni teel.

Cathedral Citys on linnaametnike sõnul kannatada saanud hoonete hulgas ka politseijaoskond, tuletõrjedepoo ja avalike tööde õu. E-jäätmete, rehvide ja soovimatute ravimite kogumise programmid Riigitööde hoovis on kuni edasise teatamiseni peatatud. Samuti peatatakse tähtajatult basseini äravooluload ja pargireserveerimisload.

Cathedral City ametnikud kuulutasid esmaspäeval välja eriolukorra.

Coachellas saavad elanikud, kes peavad kohtuma linna töötajatega, samuti kokku leppima kohtumisi.

"Coachella linn jätkab meie elanike teenindamist," ütles Coachella linnapea Steven Hernandez. "See meede aitab kaitsta igas vanuses inimesi selle tõsise rahvatervise ohu eest."

Hernandez ütles, et tema linna sulgemised on osa suuremast jõupingutusest, mis hõlmaks linnajuhi Bill Pattisoni neljapäeva hommikul ametlikku eriolukorra väljakuulutamist. Seejärel hääletab linnavolikogu järgmisel nädalal selle ratifitseerimise poolt.

Haiglad poputavad testideks, triaažiks telke

Desert Care Networki haiglad, kuhu kuuluvad Desert Regional, JFK Memorial ja Hi-Desert Medical Center, on kehtestanud külastajate keelupoliitika, et tagada patsientide ja personali ohutus. Haiglad teevad erandeid sünnitus- ja sünnitusjärgsete piirkondade ning NICU ja pediaatria osas.

"Siiani on nii viiruslike kui ka mitteviiruslike patsientide arv olnud madal ja kontrollitav," ütles Desert Care Networki pressiesindaja Krista Deans e-kirjas. „Praegu me ei näe karantiini pandud töötajate ega arstide sissevoolu ning meil on piisavad ressursid patsientide ja kogukonna eest hoolitsemiseks. Seoses hooajaliste/reisikülastajate arvu vähenemisega on meie loenduste tase nii erakorralise meditsiini osakonnas kui ka statsionaarses akuutravi areenil madal.

Desert Regional Medical Center: teisipäevase seisuga on Desert Regional Medical Centeri peamise fuajee ees kaks suurt kollast telki. Haigla piirab nüüd fuajees liiklust, nii et telgid on mõeldud külastajatele, kes otsustavad Deansi sõnul ülikoolilinnakus oodata teisi, kellel on plaanitud testid. Deansi sõnul on ka ajutine peavarju väljaspool Desert Regionali hädaabiruumi. Haigla on muutnud oma registreerimisprotseduure, et tuvastada, maskeerida ja eraldada palaviku ja hingamisteede sümptomitega patsiendid, ütles ta.

Read Aslo  Друг ключ към намаляване на затлъстяването се крие в здравословната чиния с храна

"Kasutame vajadusel ER lisa hoonet ja ajutist peavarju, et tagada hingamisteede sümptomitega inimeste eraldamine teistest nii palju kui võimalik," ütles ta.

John F. Kennedy memoriaalhaigla: Üks telk on paigas John F. Kennedy memoriaalhaiglas Indios. Deansi sõnul kasutavad töötajad seda patsientide läbivaatamiseks erakorralise meditsiini osakonna peasissepääsu juures.

"Telki kasutatakse ülevoolu jaoks, et välistada sümptomitega patsiendid," ütles ta. "Sümptomitega patsiendid viiakse erakorralise meditsiini osakonda eraldi ülevoolu, kus on eraldi suletud ruumid."

Deans ütles, et erakorralise meditsiini osakonna ja haigla peasissepääsu lähedal on sõeluuringute jaoks loodud ka kaks EZ-uppi.

Eisenhoweri tervis: teisipäevase seisuga oli Eisenhoweris viis COVID-19 patsienti. Haigla pressiesindaja Lee Rice ütles, et haiglas on rohkem kui 125 testi ja veel 100 on teel. Ta ütles, et haigla on tänaseks läbi viinud 141 testi ja üheksa on osutunud positiivseks.

Rice ütles, et Eisenhoweris alustatakse COVID-19 patsientide määramist telefoni teel. Ta ütles, et patsiente kontrollib algselt haigla vihjeliini kaudu registreeritud õde. Kui see on asjakohane, määrab erakorralise meditsiini osakond seejärel aja, millal nad COVID-19 testi jaoks pühkida.

Saabuvad patsiendid suunatakse erakorralise meditsiini osakonda uude, eraldiseisva välississepääsu juurde, kus neid ootab isikukaitsevahenditesse riietatud õde. See välistab kokkupuute teiste patsientidega ja vähendab töötajate kokkupuute riski, ütles Rice.

Ta ütles, et haigla ehitas oma erakorralise meditsiini osakonda uue negatiivse rõhuga ruumi, et hinnata kõiki ülemiste hingamisteede sümptomitega patsiente. Kui patsiendil on sümptomeid, mida saab kodus hallata, suunatakse ta enesekarantiini, ütles ta. Meditsiiniabi vajajad viiakse koheselt eritriaažialast haigla õhus asuvasse isolatsiooniruumi.

CVAG korraldab kohtumise neljapäeval

Coachella Valley valitsuste liidu täitevkomitee peab neljapäeva hommikul erikoosoleku, et arutada koroonaviirust. Päevakorra kohaselt keskendub arutelu piirkondlikule uuendusele ja kogu orgu hõlmavatele meetmetele. Kohtumine on kavandatud kell 8.30 aadressil 73-710 Fred Waring Drive. Komisjoni liikmed võivad osaleda telekonverentsi teel. Koosolek on üldsusele avatud, kuid sotsiaalse distantsi säilitamiseks korraldatakse istekohad. Avalik kommentaar tuleb saata meili teel.

See on arenev lugu. Kontrollige värskendusi.

USATODAY reporter Gabrielle Canon aitas raporteerida

Toimetaja märkus: eemaldasime tasulise seina sellest artiklist avaliku teenusena. Kaaluge The Desert Suni tellimist, et saaksime sellistest lugudest jätkuvalt aru anda. Aitäh.

Joshua Tree muusikafestival, mis toimub igal aastal kevadel ja sügisel Joshua Tree järves, haagismajas ja laagriplatsil Joshua Trees, teatas kolmapäeval, et nende kevadine üritus 14.–17. mail jääb koronaviiruse pandeemia tõttu ära.

"Südantlõhestav ja lõpuks meie kontrolli alt väljas, kuid kõigi tervis ja ohutus on palju olulisemad," ütlesid festivali korraldajad Facebooki avalduses .

Read Aslo  Due membri della Camera repubblicana dell'Arizona hanno contribuito a far fallire l'abrogazione dell'"Obamacare".

Sügisene väljaanne on siiski kavandatud 8.-11. oktoobrini.

Koroonaviirus: millised Coachella Valley sündmused tühistatakse või lükatakse edasi?

Koroonaviirus: ei saa oktoobris Coachellas, Stagecoachis osaleda? Siin on, kuidas raha tagasi saada

Koroonaviirus: Coachella Valley meelelahutajad on koronaviiruse tõttu "kõrgeks ja kuivaks jäänud".

Kevadise väljaande kavas esinesid eksperimentaalbänd Dirtwire, jazz-funk-bänd Moon Hooch, punk-funkbänd Thumpasaurus ja Joshua Tree artist Jesika von Rabbit.

Kevadise väljaande piletiomanikel soovitatakse olla kursis ning festival võtab teabe ja valikutega otse ühendust.

Joshua Tree’i elaniku Barnett English poolt asutatud Joshua Tree muusikafestivali peetakse „peresõbralikuks ülemaailmseks muusikaelamuseks” ja see on tuntud artistide leidmise poolest kaugetest kohtadest, kes pole veel ringreisidel. Alates selle loomisest 2003. aasta aprillis on festivalil esinenud edukad muusikateosed nagu indie-rokkbänd Edward Sharpe & the Magnetic Zeros, ladina roki bänd Chicano Batman ja folkroki bänd Avett Brothers.

Sellesse aruandesse lisati Desert Suni reporteri Bruce Fessieri eelmine aruanne.

Desert Suni reporter Brian Blueskye käsitleb kunsti ja meelelahutust. Temaga saab ühendust aadressil [email protected] või (760) 778-4617. Toetage kohalikke uudiseid, tellige The Desert Sun.

"Me teadsime, et Lääne maakonna juhtumite saamine on vältimatu," ütles Kaiser avalduses. "Haiguste kõver tuleb tasandada ja seepärast sekkume juba nii varakult kui võimalik, et meie haavatavad elanikud oleksid kaitstud."

Maakonnaametnikud kinnitasid ka kolmanda COVID-19-ga seotud surmajuhtumit. Maakonna pressiesindaja Brooke Federico sõnul olid kõik kolm inimest – kaks meest ja üks naine – 70. eluaastates Coachella Valley elanikud ja kahel olid tervisehäired. Ta ütles, et üks neist kolmest oli hiljuti elanud Rancho Mirage’i kvalifitseeritud hooldusasutuses.

Sun City Palm Desert Community Associationi välja antud pressiteate kohaselt pärineb vähemalt üks teine ​​kinnitatud maakonna juhtum Palm Desert’i suletud kogukonnast, mis on mõeldud üle 55-aastastele inimestele.

Kogukonnaühendus teatas, et sulgeb oma tantsupaviljoni, kõik spordikeskused ja klubimajad kõigi siseruumides toimuvate sotsiaalsete ja meelelahutuslike tegevuste jaoks, et kaitsta elanikke viiruse eest. Kõik välibasseinid ja propoed jäävad avatuks ning väljas sportimine on lubatud.

Palm Springs annab välja peavarju korralduse

Palm Springsi linnavolikogu andis teisipäeval erakorralisel koosolekul linnajuhi David Readyle ülesandeks välja anda uus erakorraline korraldus, milles soovitatakse kõigil elanikel oma kohale varjuda ja piirata tegevusi ainult nende igapäevaeluks hädavajalike tegevustega.

Contents

JKStudentnews

JK Studnt News Is of the best news portal in Jammu and Kashmir Latest Updates Breaking News, Politics, Public Issue, Results, Datesheet,Notification,Etc

Previous Story

The Importance of Flexible Data Control

Next Story

Štát Kalifornia v utorok prekonal celkovo 336 000 prípadov nákazy.

Latest from health