FedEx anunță îmbunătățiri, lucrătorii contestă execuția

 

FedEx anunță îmbunătățiri, lucrătorii contestă execuția

Cel puțin cinci decese au avut loc în Newark, potrivit membrilor familiei care au vorbit cu reporterii de la ambele ziare. Moartea celei de-a șasea persoane, identificată ca lucrătoare FedEx Newark pe conturile ei personale LinkedIn și Facebook, a fost, de asemenea, atribuită complicațiilor legate de COVID-19 din postările pe rețelele sociale ale membrilor familiei. Încercările de a ajunge la acea familie au fost fără succes.

Decese FedEx: Cine protejează siguranța lucrătorilor în timpul pandemiei?

FedEx a confirmat într-o declarație că „unii” dintre angajații săi din Newark au fost testați pozitiv pentru COVID-19, cei mai mulți dintre ei primind tratament sau recuperandu-se după boală.

„Suntem profund întristați că un număr mic de membri ai echipei au cedat în fața virusului sau a complicațiilor legate de acesta”, a spus FedEx în declarația sa. „Am fost în contact cu aceste familii pentru a le transmite cele mai profunde condoleanțe.”

„Era cunoscută sub numele de Mama Clara. Era dulce, muncitoare din greu, iubea FedEx”, a spus fiica ei, Stephanie Newkirk-Miller. „Am implorat-o să nu meargă la muncă când a început COVID, dar ea a spus că trebuie să meargă la muncă pentru a-și îndeplini sarcinile.”

În timpul concediului, FedEx i-a trimis supervizorului lui Newkirk un e-mail, spunând că ea a fost expusă unui coleg care a fost testat pozitiv, a spus Newkirk-Miller.

„Ar fi trebuit să sune și să-i spună. Au scăpat mingea”, a spus Newkirk-Miller, care crede că mama ei ar fi primit îngrijire mai devreme dacă ar fi știut că cineva a fost testat pozitiv.

Hyman crede, de asemenea, că compania ar fi trebuit să ia mai în serios siguranța lucrătorilor.

„Sunt o companie imensă și este de genul: „De ce nu ți-ai putut permite toate acestea? Nu ești o companie mică, micuță, de 10 persoane. Sunteți o companie uriașă, peste tot în lume’”, a spus Hyman despre FedEx, care are o valoare de piață de peste 30 de miliarde de dolari.

Expunerea la locul de muncă într-un hotspot regional

FedEx a declarat că „nu a găsit nicio dovadă obiectivă care să sugereze că angajații noștri sunt expuși unui risc mai mare decât comunitatea din jur și continuăm să evaluăm fiecare caz confirmat al angajaților noștri în detaliu”. Acesta a subliniat numărul total mare de cazuri din zonele New Jersey și New York, spunând că testele pozitive pentru coronavirus în rândul angajaților săi sunt în conformitate cu tendințele de infectare a statului.

New Jersey are al doilea cel mai mare număr de decese și cazuri pozitive cunoscute de coronavirus din țară, după vecinul New York. Comitatul Essex, unde se află Newark, are cel mai mare număr de decese din stat, la 1.240, de la 1 mai, și al treilea cel mai mare număr de cazuri pozitive în comparație cu celelalte 20 de județe ale statului.

Expert: resursele FedEx sunt „atât de vaste”, încât ar putea închide Newark

Centrul Newark, situat la Aeroportul Internațional Newark Liberty, se ocupă de sortarea și procesarea regională pentru rețeaua globală de livrare a FedEx Express. Facilitatea poate sorta până la 156.000 de documente și pachete pe oră – numai FedEx Express World Hub din Memphis și hub-ul național Indianapolis au capacități mai mari.

„Newark este o suprapunere regională, adică dacă Buffalo (New York) are o mulțime de transporturi care merg spre nord-est în loc să meargă la Memphis, vor avea un al doilea avion care va merge la Newark”, a spus Dean Maciuba de la serviciul de consultanță Logistics Trends & Perspective.

Read Aslo  Храните, съдържащи пробиотици и/или пребиотици, включват следното

Pe fondul pandemiei de COVID-19, FedEx a declarat că redirecționează volumul pachetelor de la Newark pentru a „promova distanțarea socială și a limita numărul de persoane care lucrează” la centru.

Maciuba a lucrat la FedEx în diferite poziții, inclusiv în managementul operațiunilor de rampă a aeronavelor, timp de mai bine de 35 de ani. El a spus că FedEx ar putea închide un hub regional precum Newark și ar putea redirecționa acele pachete către centrele sale mai mari din Memphis și Indianapolis, ca răspuns la un focar de COVID-19. Din acest motiv, FedEx este mai bine poziționat pentru a face față unui focar în rețeaua sa aeriană decât rivalii UPS sau Amazon.

„FedEx este mai capabil să răspundă la circumstanțe ad-hoc, deoarece rețeaua și resursele sale aeriene sunt atât de vaste” în comparație cu rivalii UPS și Amazon, a spus el.

Plângeri ale forței de muncă FedEx trimise OSHA și senatorului Cory Booker

Cel puțin 464 dintre angajații americani ai FedEx Express au contractat coronavirus, potrivit cifrelor din raportul intern al companiei, obținut de ziare, pe care FedEx nu a contestat-o. În 2019, FedEx Express a angajat aproximativ 112.000 de lucrători domestici, o parte din forța de muncă totală a FedEx din SUA de 293.000. Locația de 70 de acri din Newark are aproximativ 2.000 de angajați.

Lucrătorii din cel puțin 13 state au depus cel puțin 24 de plângeri legate de siguranța la locul de muncă FedEx COVID-19, că Administrația federală pentru securitate și sănătate în muncă a închis începând cu 22 aprilie – când datele OSHA arată alte 45 de investigații care implică angajatori încă nedezvăluiți în industria de curierat era în derulare.

Acuzațiile ridicate în plângeri la OSHA au inclus:

  • Lipsa sau curățarea insuficientă pe proprietatea companiei, inclusiv cazurile după ce lucrătorii au fost testați pozitiv;
  • aplicare sau încurajare redusă pentru distanțarea socială;
  • îngrijorări legate de a nu fi notificat despre cazuri pozitive la locul de muncă.
  • nicio instruire pentru angajați cu privire la condițiile sau procedurile sigure de muncă în timpul unei pandemii;
  • și, în unele cazuri, nu a fost furnizat echipament de curățenie sau de protecție, inclusiv măști, dezinfectante, mănuși, săpun de baie și articole de curățenie.

OSHA a scris că nu va furniza concluziile investigațiilor sale cu privire la plângerile angajaților FedEx pe care agenția le-a închis începând cu 22 aprilie, cu excepția cazului în care a fost depusă o cerere prin Legea privind libertatea de informare. Un purtător de cuvânt a spus că inspectorii nu închid plângerile pentru care au fost identificate invocări, deși inspectorii pot folosi discreția în a decide să nu emită o citare dacă cred că angajatorul acționează cu bună-credință.

Plângerile fac ecou afirmațiile mai multor denunțători de la centrul principal al FedEx din Memphis – și se referă la https://w-loss-website.com/ro/ trimis biroului senatorului american Cory Booker, a declarat un purtător de cuvânt.

Într-o scrisoare trimisă vineri președintelui și CEO-ului FedEx, Fred Smith, Booker a spus că este „profund tulburat de rapoartele” despre lucrătorii centrului FedEx Newark care au contractat COVID-19 și că „mai mulți” au murit din cauza bolii.

Booker a îndemnat compania „să ia măsuri imediate și decisive pentru a aplica și a consolida politicile de distanțare socială în mod corespunzător, pentru a extinde accesul la EIP, a îmbunătăți practicile de igienizare și a îmbunătăți drastic transparența și comunicarea cu lucrătorii”, dacă rapoartele din toată țara privind deficiențele de siguranță la locul de muncă FedEx sunt corecte. .

Read Aslo  Štát Kalifornia v utorok prekonal celkovo 336 000 prípadov nákazy.

„Dacă dorim să atenuăm cu succes răspândirea virusului COVID-19 în America, FedEx, care angajează direct mii de oameni în toată țara și ajunge la milioane de oameni prin serviciile sale, trebuie să acorde prioritate siguranței și bunăstării angajaților și clienților săi printr-o mai puternică protocoalele de siguranță și supravegherea aplicării”, a spus Booker.

Booker a spus că mai mulți angajați FedEx au informat biroul său „că au aflat de expunerea lor la colegii care au fost testați pozitiv pentru COVID-19 doar de la alți colegi și nu au auzit astfel de informații de la conducere”.

Potrivit Booker, unii angajați care au intrat în contact cu lucrători pozitivi cu COVID-19 au raportat că conducerea le-a sfătuit „să se pună în carantină doar pentru una sau două zile”, mai degrabă decât autoizolare de 14 zile recomandată de CDC.

„Angajații care au fost diagnosticați cu COVID-19 au raportat, de asemenea, că FedEx nu i-a sfătuit niciodată cât timp ar trebui să stea acasă de la locul de muncă și nici nu le-a cerut FedEx să identifice orice colegi cu care au fost în contact strâns”, a spus Booker.

5.1.20 scrisoare FedEx | Angajare | Fed Ex

De asemenea, angajații i-au spus senatorului din New Jersey că, atunci când au solicitat măști la începutul lunii martie, „au fost informați de conducere că nu era responsabilitatea FedEx să le furnizeze”.

„Înțeleg că de atunci au fost furnizate măști unor angajați, dar nu în mod constant”, a spus Booker în scrisoarea sa. „Am primit, de asemenea, rapoarte că, în ciuda multor cazuri pozitive confirmate de COVID-19 la centrul dvs. de expediere din Newark, instalația nu a fost curățată în mod constant și nici FedEx nu a igienizat în mod adecvat stațiile de lucru, băile sau zonele comune.”

FedEx anunță îmbunătățiri, lucrătorii contestă execuția

La rândul său, FedEx a declarat într-o declarație că a făcut mai multe îmbunătățiri de siguranță la hub-ul Newark.

„Efectuăm analize de temperatură pentru toți membrii echipei, vânzătorii și vizitatorii care intră în centrul Newark; asigurarea echipamentului individual de protecție tuturor membrilor echipei, cu măști și mănuși necesare; îmbunătățirea practicilor de igienizare cu curățări mai frecvente în profunzime a zonelor comune și a vehiculelor.”

FedEx informează angajații, clienții și vânzătorii care ar fi putut avea contact strâns „așa cum este definit de ghidurile CDC” cu un angajat cu COVID-19, potrivit declarației sale. Angajații aflați în contact strâns sunt contactați de FedEx și li se cere să cheme un medic și să se auto-carantină timp de 14 zile, a spus compania.

FedEx nu a răspuns când a fost întrebat cât de curând angajații săi sunt contactați după un posibil contact cu cineva care a fost testat pozitiv.

Deși unele dintre aceste modificări au fost făcute în ultimele săptămâni, s-ar putea face mai mult, au spus mai mulți lucrători care au cerut ca identitatea lor să fie protejată pentru că se tem de pedeapsă.

„Temperaturile (proiecțiile) sunt minunate. Cred că asta ajută foarte mult pentru că există oameni care probabil sunt bolnavi și vor să vină la muncă”, a spus un muncitor. El și alți lucrători au remarcat că temperaturile erau verificate doar la una dintre cele trei intrări ale hub-ului.

Unele echipamente de protecție personală sunt acum furnizate, a spus un lucrător, măștile N95 mergând în unele departamente, dar nu în altele. Un muncitor la rampă a spus că primește una, poate două, măști chirurgicale pe săptămână și mănuși care se sparg cu ușurință în timpul unui schimb care include mutarea cutiilor grele de colete sau mărfuri în și în afara avioanelor și operarea mașinilor.

Read Aslo  Υψηλή συγκέντρωση χαίτης λιονταριού ή μείγμα με άλλες ουσίες

S-au făcut sugestii de eșalonare a schimburilor pentru a ajuta la distanțare și a reduce expunerea, dar acest lucru nu s-a întâmplat, a spus un angajat FedEx.

FedEx a declarat într-o declarație că a oferit „o comunicare clară și frecventă care întărește importanța igienei personale, a auto-monitorizării simptomelor și a rămâne acasă atunci când nu este bine”.

Dar lucrătorii spun că procesul de a-i înștiința când au fost în preajma colegilor care au fost testați pozitiv a fost inegal.

Unii lucrători au spus că au primit notificări de la sediul central despre persoanele din zona lor de lucru care au fost testate pozitiv – dar în unele cazuri li s-a spus mai mult de o săptămână mai târziu. Apoi li s-a spus să qu

Chiar dacă a lăudat scăderea numărului de coronavirus din Indiana, guvernatorul Eric Holcomb a anunțat miercuri că va prelungi ordinul executiv care impune restricții la nivel de județ pe baza ratei de răspândire.

Comanda, care trebuia să expire duminică, va fi prelungită cu încă 30 de zile. Ordinul de urgență de sănătate publică al statului, care trebuia să expire luni, va fi, de asemenea, prelungit cu încă 30 de zile.

Holcomb a spus că cifrele COVID-19 ale statului sunt „în direcția corectă” și „au făcut progrese remarcabile într-o perioadă relativ scurtă de timp”.

Dar el a adăugat că mai multe evenimente mari sunt îndreptate către stat, inclusiv turneul NCAA care va fi găzduit în întregime în centrul Indianei, inclusiv Indianapolis. NCAA a anunțat săptămâna trecută că va permite participarea fanilor până la 25% în timpul turneului.

„Acesta nu este un moment de „misiune îndeplinită””, a spus Holcomb. „Vom avea o mulțime de acțiune și vrem să ne asigurăm că stăm să mutăm mingea în teren, să nu risipim acest loc.

„Și asta ne cere să continuăm să jucăm în ofensă și apărare așa cum o vor face în luna martie”.

Până luni, Indiana a raportat 658.043 de cazuri de coronavirus și 12.039 de decese. În timp ce numărul de decese raportate zilnic a scăzut de la un vârf din decembrie, Holcomb a spus că este încă o zonă de îngrijorare, menționând că au fost raportate 215 decese în ultimele șapte zile.

Rata de pozitivitate de șapte zile a statului pentru toate testele este de 4,1%.

Pe măsură ce răspândirea virală în stat a scăzut, nouă județe au intrat acum în zona albastră pentru cele mai puține restricții și toate, cu excepția celor 10, care sunt portocalii, sunt în galben pentru al doilea cel mai scăzut nivel de restricții.

Niciun județ nu apare în roșu pe actualizarea de săptămâna aceasta a hărții de măsurare a județelor a statului.

Contactați reporterul IndyStar Elizabeth DePompei la 317-444-6196 sau [email protected] .

Contents

JKStudentnews

JK Studnt News Is of the best news portal in Jammu and Kashmir Latest Updates Breaking News, Politics, Public Issue, Results, Datesheet,Notification,Etc

Previous Story

Next Story

Best Online Casino Bonus – US Players

Latest from healthblog